Vår vision & affärsidé


Vårt mål här på Tandläkargruppen är att man som patient hos oss alltid ska känna sig trygg och nöjd med vår behandling.

Vi sätter medmänsklighet, omsorg och kvalitet i centrum och strävar efter att  skapa en miljö som känns varm och välkomnande för dig som patient. Hos oss får du ett personligt bemötande av våra duktiga och kompetenta medarbetare.

Tandläkargruppen består av två duktiga tandvårdsteam som du kan läsa mer om nedan.

Team Helen Laks


Team Helen Laks består av en skidskytt , engelska lärare och en folkhälsovetare. Jobbar tätt ihop med vår tandhygienist. I vårat team vidarutbildar vi oss kontinuerligt för att kunna erbjuda det senaste inom allmän tandvård inklusive implantatbehandlingar.

Boka tid med oss

Team Maria Stenbom-Laurent


Här arbetar tandläkare Maria Stenbom Laurent tillsammans med tandsköterskorna Ewa Johansson och Shari Shariat. Vi är ett väl samarbetat team med många års erfarenhet och bred kompetens. Hos oss kan du få tänder i form av porslinfasader och porslinskronor.

Boka tid med oss

Team Amanda Ovinder


Mitt namn är Amanda Ovinder. Jag har arbetat som legitimerad tandhygienist sedan 2011. Som tandhygienist  arbetar man med att förhindra och behandla sjukdomar, som karies och tandlossning, samt att motivera patienter till att bibehålla friska tänder.  Om du vill ha välskötta tänder och en frisk mun boka tid till tandhygienisten!

Boka tid med oss

Våra tjänster


Vi erbjuder allmäntandvård anpassad efter dina individuella behov och önskemål. Inom allmäntandvård så gör vi regelbundna undersökningar, förebyggande tandvård, lagningar, ersättning av tänder och rotbehandlingar.

Alla barn har fri tandvård till och med det år de fyller 19-år. Det är viktigt att etablera en god relation med tandvården redan i unga år. Därför tycker vi det är viktigt att ditt barn ska känna sig trygg hos oss och få träffa  samma tandvårdsteam vid varje besök.

Tandhygienistens arbete är en av de viktigaste delarna i den moderna och förebyggande omvårdnaden. Tandhygienisten ser helt enkelt till att patienterna inte behöver gå till tandläkaren så ofta.

Implantatbehandling

Tänder slits med tiden, ibland så mycket att det går förlorade. De vanligaste orsakerna till tandförluster är tandlossningssjukdomar, karies och frakturer.

Estetisk tandvård

Ett tilltalande leende är en viktig del av det intryck du ger. I dag finns en stor kunskap och avancerade tekniker samt material för att kunna erbjuda ett optimalt resultat.

Behandlingar för tandvårdsrädda

Hos oss på Tandläkargruppen behöver du inte vara rädd eller nervös för ditt tandläkarbesök. Vi ger dig som har tandvårdsrädsla extra stöd och vi använder oss av olika metoder som får dig att känna dig tryggare. Vi behandlar bland annat med lustgas och laser.

Hitta hit


Vi är centralt placerade i Norrköping city, ett stenkast ifrån Grand Hotell och Motala ström på Flemminggatan 1. Klicka här för att se karta.

Våra öppettider


Mån – tis, tors – 08:00 – 17:00
Ons – 08:00 – 18:00
Fred – 08:00 – 13:00

Boka


Kom in hos oss på kliniken och boka en tid eller ring oss på: 011 – 13 77 75
Våra telefontider är mellan 9-16
Eller skicka epost till: tdl.laurent@telia.com

Finansiering


Som kund hos Tandläkargruppen  bekvämt betala av din tandvård helt räntefritt i upp till ett år. Du har alltid 30-60 dagars kredit efter din behandling och kan i lugn och ro hemma bestämma om och hur du vill dela upp din betalning. Maximalt kan du finansiera 50.000 kr.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Om Tandläkargruppen


Vårt mål här på Tandläkargruppen är att man som patient hos oss alltid ska känna sig trygg och nöjd med vår behandling.

Vi sätter medmänsklighet, omsorg och kvalitet i centrum och strävar efter att  skapa en miljö som känns varm och välkomnande för dig som patient.

Hos oss får du ett personligt bemötande av våra duktiga och kompetenta medarbetare.